Torkelsgatan 30B

Torkelsgatan 30B

Slutpris

2 650 000 kr


Höganäs— Uppsala

Torkelsgatan 30B


Slutpris
2 650 000 kr

Höganäs— Uppsala

Fin välskött 2:a med balkong!

På Torkelsgatan i Fålhagen bor du centralt i ett av Uppsalas mest uppskattade bostadsområden. Bostaden erbjuder er genomgående fina ytskikt, en bra planering och balkongen som vetter mot härlig grönska ger extra kvadratmetrar under sommaren!

Innanför ytterdörren möts ni av en mysig hall med ett fantastiskt färgstarkt marockanskt klinkergolv som ger liv åt rummet. Det välbevarade originalköket nås direkt till höger och här har vissa uppdateringar skett under åren. Vad sägs om en gedigen bänkskiva i ek med tillhörande stor ho och blandare med praktisk dusch? Här har man också satt ett vackert fasat kakel som ger ett klassiskt intryck. Har ni behov av att duka för ett större sällskap kan ni istället för att sitta i vid det lite mindre matbordet i köket placera en matsalsgrupp intill soffan i vardagsrummet där ni också hittar utgången till balkongen. Sovrummet erbjuder er möjlighet att möblera med en dubbelsäng och även med ett skrivbord eller annan möbel om så önskas.

Gott om förvaring i både hall och sovrum samt att varje lägenhet är anvisad ett matkällarförråd och ett vindsförråd av bostadsrättsföreningen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang för att få ner fasta kostnader.

Tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
55.9 kvm
Avgift
2 553 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2022-04-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.