Torngatan 6

Torngatan 6

Slutpris

3 350 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Torngatan 6


Slutpris
3 350 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Hänförande utsikt över domkyrkotornen och slottet! Brf Tornet 3 för 55+

Nu har ni äntligen chansen att förvärva en trivsam lägenhet i populära Brf Tornet 3, föreningen för er som är 55+!

Välkommen till en mycket fin och rymlig gaveltrea högst upp i huset på 5:e våningen med inglasad balkong! Här på hörnet kan ni avnjuta den magnifika utsikten från sovrummet, vardagsrummet, köket och balkongen. Lägenheten som disponeras över hela 92 kvm erbjuder gott om förvaring i rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob, två klädkammare, två sovrum, vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket samt ett helkaklat badrum med tvättdel. Detta är en bostad utöver det vanliga och bör ses på plats!

Ett unikt tillfälle att förvärva en bostad i Brf Tornet 3, omsättningen i föreningen är låg så ta detta tillfälle att komma på visningen! Föreningen, som vänder sig till 55+, består av 3 trappuppgångar och 32 lägenheter och fastigheten byggdes 2011. Januari 2018 höjdes avgiften för att möta ekonomiska utvecklingen och föreningens ekonomi anses vara stabil, ytterligare avgiftsförändringar är inte att vänta.
I månadsavgiften, 4 489 kr/mån, ingår värme, kallvatten och tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Den faktiska förbrukningen för varmvatten debiteras på månadsavgiften samt det obligatoriska tillägget, 216 kr/mån, för Telia triple-play som innefattar kabel-TV grundutbud, bredband och IP-telefoni (ej samtalskostnad).

Föreningens gemensamma utrymmen består av cykelförråd intill garaget, rullator- och rullstolsrum i varje trappuppgång samt Tornsalen som är ett gemensamhetsutrymme med möjlighet att hyra lokal för festligheter eller övernattningsrum, kostnad 200 kr/natt och per rum.

På Torngatan 6 bor ni mycket centralt med promenad- och cykelavstånd till Fyrisåns vackra promenadstråk, centrum, Resecentrum, Uppsala universitets institutioner och flertalet gymanläggningar och restauranger. Här bor ni helt enkelt tätt intill stadspulsen och allt vad staden har att erbjuda. Från lägenheten har ni mindre än 100 m till Actic Tornet, Tornet Livs och Frans Frisörer.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
92 kvm
Avgift
4 489 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.