Trasthagsvägen 4e

Trasthagsvägen 4e

Slutpris

4 050 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Trasthagsvägen 4e


Slutpris
4 050 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Det perfekta huset för barnfamiljen! Eftertraktat, modernt gavelradhus byggt 2012 med låg driftskostnad suveränt beläget på barnvänlig gård med Bullerbykänsla i natursköna Sunnersta.

Entréplanet erbjuder ett stort vardagsrum med plats för såväl soff- som matsalsgrupp och utgång till uteplats, stilrent kök med matplats för 6-8 personer, helkaklat dusch/WC med intilliggande tvättstuga och förråd under trappan.

En våning upp finns tre bra sovrum, praktisk klädkammare inredd med hyllplan, allrum som med fördel kan byggas om till ytterligare ett sovrum och helkaklat badrum. På vinden erbjuds smart förvaring.

På framsidan av huset finns en mindre stenlagd uteplats, perfekt för morgonkaffet! Från vardagsrummet når ni en stor uteplats med trädäck i bästa solläge. Till huset hör carport med motorvärmare samt förråd i samfällighetens byggnader.

Här bor ni i ett fint, modernt hus med alla bekvämligheter i en barnvänlig oas med direkt access till lekplats. Under hösten 2016 öppnar den efterlängtade förskolan, Trasthagen. I närområdet finns shoppingcenter, skola, Uppsalas Alpina Center samt badvikar och båtplats.

Varmt välkomna!


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
33 704 kr/år
Tomtarea
203 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Trasthagsvägen såldes av oss 2016-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trasthagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.