Trevlingevägen 57

Trevlingevägen 57

Slutpris

4 675 000 kr


Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Trevlingevägen 57


Slutpris
4 675 000 kr

Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Barnvänligt område i Gåvsta!

Välkommen till denna fantastiska bostad med en stor, barnvänlig tomt och härliga altaner att umgås vid. Beläget i ett lugnt och tryggt område, har denna villa allt du kan önska dig för att leva ett bekvämt och trivsamt liv.

När du kliver in i den välkomnande hallen, möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Köket är välutrustat och har gott om förvaring och arbetsytor, perfekt för matlagning och bakning. Tvättstugan med groventré är praktiskt belägen bredvid köket.

Huset har tre sovrum, inklusive ett rymligt master bedroom, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att sova bekvämt.
Allrummet är centralt placerat i sovrumsdelen och husets två helkaklade våtrum är inredda i modern stil.

Vardagsrummet är ljust och välkomnande med gott om plats för både soffgruppen och matsalsbordet och här finns en härlig braskamin för hög mysfaktor. Ytterligare ett sovrum kan med lätthet tillföras om behov finns. Från vardagsrummet nås den generösa trätrallen som går runtom huset - perfekt att duka upp ett generöst matbord för grillmiddagarna! Plats finns även för en rymlig loungegrupp och solstolar, här kan ni verkligen njuta av solen hela dagen från morgon till kväll. Den härliga trädgården med plana gräsytor nyttjas med fördel för utomhusaktiviteter och hela baksidan är skyddad och privat med uppvuxen vintergrön häck runtom. Trädgården erbjuder också gott om odlingsmöjligheter om så önskas bland fruktträd
och buskar.

Bostaden har också ett rymligt garage där du kan parkera din bil och förvara dina verktyg och utrustning. Husets entré är välkomnande med fina stenbelagda partier, rabatter och generös uppfart. Dessutom har huset ett optimalt solläge som gör det enkelt att njuta av solen och värmen under sommarmånaderna.

Detta hus är verkligen det perfekta valet för den som söker ett rymligt och bekvämt boende med en härlig tomt att umgås på. Missa inte chansen att ta del av detta unika tillfälle att bo i ett av Gåvstas mest eftertraktade områden.

På gångavstånd finns Gåvsta skola (Åk F-9), förskola, idrottshall med mycket aktiviteter och ett välbesökt elljusspår. Bussarna går strax utanför skolan och via cykel - och gångvägen nås även en populär restaurang och godisbutik med generösa öppettider och intill har COOP har öppnat en självservice butik. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala via täta bussavgångar och via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren!


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
58 616 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Trevlingevägen såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trevlingevägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.