Tullgarnsgatan 12

Tullgarnsgatan 12

Slutpris

3 225 000 kr


Centrum/Industristaden— Uppsala

Tullgarnsgatan 12


Slutpris
3 225 000 kr

Centrum/Industristaden— Uppsala

Stilfull och välplanerad 3,5:a högt upp i huset med fri utsikt från den stora sydostliga balkongen!

*** FAST PRIS - Först till kvarn ***
Kontakta Joel Sundin Cruickshank för att boka in visning.

Varmt välkommen till denna stilfulla och genomtänkt planerade 3,5:a med en social och öppen planlösning. Denna genomgångslägenhet är centralt belägen högt upp i fastigheten på vån 5/6 vilket skapar en hemtrevlig och genomgående ljus atmosfär. Från den stora balkongen har du en trevlig utsikt över den fridfulla innergården och kan njuta av likaså morgon- som dagssol. För den som önskar går det med enkelhet att skapa ett extra sovrum av halvrummet (se förslag i bifogad planlösning). Det finns möjlighet till att kunna få garageplats mycket smidigt enligt föreningen.

Den moderna fastigheten tillhörande bostadsföreningen Åriket 3:2 är från 2016 med stadiga månadsavgifter. Föreningen har en mycket vacker innergård och ett praktiskt garage i källaren för den som önskar.

Vid Tullgarnsgatan 12 bor ni i ett stadsnära och lugnt område med närhet till allt man kan önska sig. Bara ett stenkast bort finner ni Willys Kungsgatan, Lager-157, gym och apotek. På gångavstånd tar ni er även till Resecentrum och Uppsalas stadskärna med all dess bekvämligheter. För den som söker rekreation nås Anna Petrus park på promenadavstånd. Vid andra sidan Fyrisån finner ni även Stadsträdgården med paradplanteringar, lekplats, friluftsteatern Parksnäckan samt fina promenadstråk längs ån.

För den som pendlar utgör Tullgarnsgatan ett drömläge med sin närhet till Resecentrum och smidiga åtkomst till E4:an via Kungsgatan och Kungsängsleden.


Boarea
87 kvm
Avgift
4 560 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.