Väderkvarnsgatan 38B

Väderkvarnsgatan 38B

Slutpris

1 975 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 38B


Slutpris
1 975 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 1:a i vackra Tripolis

Välkommen till denna charmiga 1:a i vackra Tripolis med högt läge som ger gott om ljusinsläpp. Här finner ni många vackra bevarade detaljer från förra sekelskiftet såsom djupa fönsternischer, vackra trägolv, spegeldörrar och högt i tak. Lägenheten är belägen i ett av Fålhagens mest kända fastigheter, Tripolis och erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, ett rymligt kök med två bevarade skafferier, rum med plats för både säng och soffa samt dusch och wc.

Här bor ni i en välskött och omtyckt förening med en lummig och trevlig innergård med grillmöjligheter.

Fålhagen är ett lugnt och attraktivt område med direkt närhet till resecentrum och city. Ett stenkast bort finns Vaksala torg, UKK och Kvarnen med all tänkbar service. På husets baksida ligger fina S:t Göransparken med både lekpark och plats för avkoppling. I området finns även ett flertal restauranger, cafeér och träningsanläggningar. Praktiskt boende helt enkelt! Välkommen!


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 353 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2016-09-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.