Vaksalagatan 36 D

Vaksalagatan 36 D

Slutpris

2 550 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Vaksalagatan 36 D


Slutpris
2 550 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Charmig gavel-2,5:a i 30-talshus med balkong!

På andra våningen och på husets gavel finner ni denna mycket välplanerade 2,5:a med balkong i sydostligt läge.

Underbart hem med fina rumssamband och fönster i tre väderstreck. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt i kombination med charmiga attribut som djupa fönsterbrädor i sten, luftig takhöjd och vacker fiskbensparkett.

Här välkomnas man in genom en trevlig hall med generös takhöjd som ger en härlig känsla vid första insteget. Närmast ligger badrummet som är nyligen renoverat med påkostade inredningsval och förberett för tvättmaskin. Vidare finns ett modernt kök med full maskinell utrustning och mindre matplats. I anslutning till köket finns en klädkammare och sovrummet som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare garderobsförvaring. Centralt i bostaden är halvrummet med gavelfönster, optimal yta för en stor och trevlig matplats. Härifrån nås vardagsrummet som rymmer soffgrupp, TV-möbel, kontorshörna och har utgång till den trevliga balkongen.

Föreningen har en låg belåning om endast 3125 kr/kvm (årsredovisning 2021) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter. I föreningen finns bland annat tvättstuga, torktumlare, torkskåp, torkrum, cykelförråd och ett övernattningsrum.

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och Systembolaget.

Välkommen att boka visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 590 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2022-10-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.