Vaksalagatan 36 A

Vaksalagatan 36 A

Slutpris

1 850 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Vaksalagatan 36 A


Slutpris
1 850 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Centralt belägen 1:a med balkong!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Vaksalagatan 36 A belägen i Höganäs. Lägenheten är modernt utrustad med nyrenoverat kök och helkaklat badrum. Här bor ni med närhet till allt Uppsala har att erbjuda!

Redan från det ögonblick du kliver in genom dörren möts du av den rymliga hallen som genast ger en välkomnande och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finner du det stora och moderna köket. Det är inte bara en plats för matlagning, utan också en social knutpunkt där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och samvaro. Köket erbjuder en stilren design och moderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd och ger en känsla av lyx och elegans. Allrummet blir hjärtat i lägenheten och fungerar som både vardagsrum och sovrum. Här kan du skapa en bekväm sittgrupp där du kan njuta av avkoppling och underhållning. Den inbyggda garderoben i allrummet ger dig gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör, vilket hjälper till att hålla lägenheten organiserad och fri från röran. Det helkaklade badrummet är en pärla i sig självt. Den stilrena designen och högkvalitativa materialvalen ger badrummet en känsla av lyx och komfort.

Brf Ejnar är en stabil förening med god ekonomi och har samtidigt utfört flera större renoveringar, bl.a. stamrenovering, byte till säkerhetsdörrar, renovering av balkonger och dränering.

Fålhagen/Höganäs är ett av Uppsalas mest attraktiva bostadsområden. Ni bor mitt i stadspulsen, med charmiga bostads- och villakvarter med stora, gröna gårdar precis runt knuten - Det är nära till allt! Resecentrum/Centralstationen ligger på gångavstånd. City ligger några kvarter bort, med stadens hela utbud. Ni har även en av Uppsalas bästa mataffärer Torgkassen ett kvarter bort i Affärshuset Kvarnen, där ni även har apotek, post, systembolag, blomsterhandel med mera. I närheten finns Uppsala Konsert och Kongress, liksom en av Sveriges finaste musikscener Katalin, och ni har gångavstånd till stadskärnans rika kultur- och restaurangutbud. På Vaksala torg intill är torghandeln levande, med Uppsalas stora loppmarknad på lördagarna under sommarhalvåret, säsongsmarknader, en rad events och första maj med mera. Om ni pendlar har ni gångavstånd från tåget hem, ett perfekt boende för pendlaren eller studenten som vill bo i och njuta av Uppsala stad.

Kontakta mig nu för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv!


Boarea
41 kvm
Avgift
3 313 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2024-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.