Väpnargatan 13 B / Tunabackar/Svartbäcken / Uppsala

Väldisponerad 2:a i lugnt och omtyckt läge!

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
54,5 kvm
Avgift
2 735 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väpnargatan såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väpnargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar/Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna ljusa och välplanerade tvåa med stor balkong mot lugn innergård! Planlösningen erbjuder en rymlig och möblerbar hall med bra förvaring genom inbyggda garderober, inbjudande kök med bra arbetsytor och matplats vid fönstret. Ljust vardagsrum med utgång till den stora balkongen i söderläge. Sovrum med högt och fritt läge. Stamrenoverat badrum med ljust kakel och plats för tvättmaskin. Omtyckt och inarbetad förening med tillgång till övernattningsrum, motionsrum, hobbyrum, målarrum och pingisrum. Föreningen har tecknat ett förmånligt bredbandsavtal (250/250 mbit/s).  

I Tunabackar bor ni på kort cykelavstånd till City och ett par minuters promenad från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, pizzeria och blomsterhandel. För de aktiva finns även strövområden i närheten och Fyrishov med Friskis & Svettis. Närhet till kolonilotter för den som önskar odla (separat kö).

Välkomna på visning av Väpnargatan 13B!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Tunabackar/Svartbäcken

Tunabackar är en stadsdel i norra Uppsala, närmast nordväst om Svartbäcken. Tunabackar avgränsas av Svartbäcksgatan i öster, Fyrisån i väster, Torbjörnsgatan i söder och Ärna i norr. Tunabackar är egentligen bara ett stort kvarter som byggdes runt 1950.

Kommunikationer

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser och har man tillgång till bil så kommer man snabbt upp på Bärbyleden som bland annat leder till Enköping, E4:an och Gränby Centrum samt Stenhagen med mataffärer. I Tunabackar bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo. På vintern kan man åka skridskor på Domarringen och bussen går även direkt till Studenternas.

Service

För den sportintresserade finner ni bra träning genom Fyrishov, Fyrisfjädern, Budohuset och en yogastudio. Många som bor i området tycker att det är praktiskt med Torbjörnstorg där det bland annat finns matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. På Svartbäcksgatan finns en Sportbar med bowling, biljard och lasergame och här kan man även anordna kalas.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta grundskolor är Domarringen skola (F-5) och Tunabergsskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.