Verkmästargatan 13 / Salabacke / Uppsala

2:a med stamrenoverat badrum och balkong i populära Salabacke

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
51,4 kvm
Avgift
2 776 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Verkmästargatan såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Verkmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsam 2:a högst upp i huset med balkong i söderläge. Från balkongen erbjuds en tilltalande utsikt mot domkyrkotopparna och grönområden.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på ett stamrenoverat badrum från 2007 och ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. Vidare fördelar sig planlösningen på ett kök med matplats, en hall med goda förvaringsutrymmen samt ett sovrum med förvaring i två garderober med överskåp. Till lägenheten hör två förråd.

Välskött förening där värme, varm- och kallvatten, internet 700- 1000 Mbit samt kabel-TV (grundutbud) ingår i avgiften. Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 9/1-17). I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu med relax, samlingslokal samt gästrum.

Trevlig innergård med grillplats och lekplats. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration