Verkmästargatan 13

Verkmästargatan 13

Slutpris

1 875 000 kr


Salabacke— Uppsala

Verkmästargatan 13


Slutpris
1 875 000 kr

Salabacke— Uppsala

2:a med stamrenoverat badrum och balkong i populära Salabacke

Välkommen till trivsam 2:a högst upp i huset med balkong i söderläge. Från balkongen erbjuds en tilltalande utsikt mot domkyrkotopparna och grönområden.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på ett stamrenoverat badrum från 2007 och ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. Vidare fördelar sig planlösningen på ett kök med matplats, en hall med goda förvaringsutrymmen samt ett sovrum med förvaring i två garderober med överskåp. Till lägenheten hör två förråd.

Välskött förening där värme, varm- och kallvatten, internet 700- 1000 Mbit samt kabel-TV (grundutbud) ingår i avgiften. Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 9/1-17). I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu med relax, samlingslokal samt gästrum.

Trevlig innergård med grillplats och lekplats. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
51.4 kvm
Avgift
2 776 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.