Viktor Rydbergsgatan 32

Viktor Rydbergsgatan 32

Slutpris

2 270 000 kr


Nyby— Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 32


Slutpris
2 270 000 kr

Nyby— Uppsala

Gavel-3:a med balkong i Nyby

Mycket bra planerade gavel-3:a om 76,5 kvm med balkong, våning 2/2 i låghus i Nyby.

Från trapphus in till hall med kapphylla och plats för mindre möbel. I ett av sovrummen finns gott om klädförvaring i skjutdörrsgarderob längs med ena kortväggen, i det andra sovrummet finns garderobsmöbel med hängyta och lådor. I köket finns nyare kyl och frys, övriga maskiner något äldre, utbytta köksluckor och en stor matplats framför det stora fönstret. Köket har två ingångar, ett från hallen och ett från ett av sovrummen. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matmöbel. Här finns också utgång till en stor inbyggd balkong med eftermiddags- och kvällssol där möjlighet till inglasning finns då föreningen har ett bygglov som räcker i 5 år.

Här finns möjlighet för dig som köpare att välja inredning i badrummet då fastigheten under året kommer att stamrenoveras. Föreningen erbjuder sina medlemmar evakueringsbostäder så länge som renoveringen i respektive trapphus pågår (ca 6-9 veckor).

Alldeles intill lägenheten finns ett förråd om drygt 3 m².

Här i Nyby bor man bra. På de stora och gröna gårdarna i området kan barnen leka relativt fritt.
Inom gångavstånd finns en matvarubutik ett par hundra meter från bostaden och har du behov av flera butiker, stora som små, finns Gränbystaden med stort urval av affärer inom kort cykel- eller bilavstånd. Bussar trafikerar frekvent med turer till bl a city. Avfarten till E-4:an ligger inte många hundra meter bort, vilket underlättar för bilpendlaren.

Välkomna på visning!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 673 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viktor Rydbergsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.