Viktor Rydbergsgatan 38

Viktor Rydbergsgatan 38


Nyby— Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 38Nyby— Uppsala

Högst upp i huset med inglasad balkong!

Välkommen till Viktor Rydbergsgatan 38, en smart planerad 1:a som praktiskt taget känns som en rymlig 2:a, belägen på den högsta våningen, våning 5 av 5!

Vid entrén möts ni av en välorganiserad hall med gott om plats för förvaring i inbyggda garderober. Direkt intill hallen hittar ni vardagsrummet, som har en generös sovalkov. Denna sovalkov är tillräckligt rymlig för att rymma en dubbelsäng och kan enkelt skärmas av med draperier, vilket skapar en separat och mysig sovdel. I den övriga delen av vardagsrummet finns gott om utrymme för en bekväm soffa, perfekt för långa filmkvällar. Under större delen av året kan du öppna upp glasdörrarna till den inglasade balkongen och utöka ditt vardagsrum till en härlig utomhusyta.

Köket är helt renoverat och har en modern design med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Ni kan enkelt placera ett matbord intill fönstret för trevliga måltider med naturligt ljusinsläpp. Dessutom finns ett rymligt badrum med badkar som också renoverades 2020, vilket ger en avkopplande plats för avkoppling. Föreningen genomgår en stamrenovering, och du som ny ägare har möjlighet att påverka materialvalen i badrummet!

Som boende i trevliga Nyby har ni gång- och cykelavstånd till Willys och närhet till expansiva Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen! För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat både hockey och innebandy. Utöver det finns grönområden, bland annat Röbo friluftsområde med tillgång till utegym. Här bor du med täta bussförbindelser och cykelvägar till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar både söderut och norrut är detta ett utmärkt boende med närhet till E4:ans på- och avfarter.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 816 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viktor Rydbergsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad