Viragatan 7

Viragatan 7

Slutpris

4 580 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Viragatan 7


Slutpris
4 580 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 4:a med två inglasade balkonger!

Här hittar ni en ljus hemtrevlig 4:a med en mycket trivsam öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök samt två inglasade balkonger i olika väderstreck vilket göra att du kan följa solen under alla dagens timmar. I Industristaden bor ni med närhet till både natur och stadsliv och det är också ett perfekt läge för den som pendlar då det bara är ett par minuter bort från Resecentrum.

Planlösningen är bra planerad där ni får de sociala delarna centralt placerade och sovrummen lite mer avskilt med ett av sovrummen direkt i anslutning till entrén. Förvaring finns det gott om i flertalet inbyggda skjutdörrsgarderober men också i den klädkammare som nås via det sistnämnda sovrummet. Denna klädkammare är så pass rymlig att den till och med är utrustad med ett fullstort fönster så det går att nyttja som ett kontor eller liknande för den som har det behovet. Köket är lägenhetens mittpunkt och är modernt inrett i vitt med rostfria vitvaror som ger ett påkostat intryck. Den öppna ytan mellan rummen är perfekt för tex högtider med många gäster då det finns plats att duka långbord och servera en härlig buffé på den vackra stenskivan som pryder halvön i köket. Balkongen som nås från vardagsrum/kök är belägen utan andra balkonger vid sidan vilket ger ett privat läge. I den stora familjen behövs ofta mer än ett badrum och här får man två helkaklade rum där ni själva väljer om ni vill ta en snabbdusch eller ett långt avkopplande bad. Tvättar gör ni hemma i lägenheten och slipper bära till och från tvättstugan. Ett av tillvalen som är gjort i lägenheten är massiva innerdörrar för bättre ljudisolering mellan rummen.

Det stadsnära läget ger er tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Viragatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. Från området är det lätt att ta sig till E4an. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar en över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen att boka er visning!


Boarea
110 kvm
Avgift
5 932 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-12-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viragatan såldes av oss 2022-12-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viragatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.