Ymergatan 24 D / Fålhagen / Uppsala

Högst upp i huset utan insyn! Nytt badrum och balkong i soligt sydostläge

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 433 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp på tredje våningen erbjuds en genomgående fin och välplanerad lägenhet i populära Fålhagen! Här finns ett helt nytt badrum från oktober 2019 i mycket stilrent utförande, ett kök i industriell stil samt stort vardagsrum och sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen där ni kan njuta av sommarsolen från morgon till sen eftermiddag. Till lägenheten finns ett stort vindsförråd samt ett rymligt källarförråd.

Denna 40-talslägenhet har 2,70 m högt i tak och många fina originaldetaljer. I både hall och sovrum finns platsbyggda garderober med överskåp som pryds med originalnycklar och snabelbeslag. I vardagsrummet och sovrummet ligger originalparketten som nyligen slipats och mattlackats (i hallen ligger originalparketten under nuvarande golv) samt genomgående i lägenheten finner ni fönsterbrädor i marmor samt sektionsradiatorer.

Brf Ymergården har en god ekonomi och innehåller 59 lägenheter fördelat på två väl underhållna hus. I trivsamt läge bland vackra lägenhetshus och villor finner ni lugnet men söker ni stadspulsen har ni Vaksalatorg, Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till två tvättstugor, mangelrum, torkrum, hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, innergård och gillestuga/uthyrningslokal. Förutom övriga gemensamma ytor finns det även en övernattningslägenhet som går att använda två nätter i rad utan kostnad och längre till en symbolisk summa om 200:-/natt. I föreningen finns 34 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fålhagen

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden! Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område.

Historik

"Fåålehage lyder til Sätuna" sägs det på en karta från 1635. Sätuna var då en gård öster om själva Uppsala. Från början var Fålhagen en beteshage för fålar (unghästar). Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Fålhagen finner du flertalet parker och lekplatser bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagen IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid.

Service och barnomsorg

Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna. I Fålhagen finns flertalet förskolor och skolor, bl.a. Petterslunds förskola, Frodeparkens förskola, Almtunaskolan (Åk. F-6), Vaksalaskolan (Åk. F-9) och Celsiusskolan (gymnasium).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.