Rallarvägen 38

Rallarvägen 38

Slutpris

3 150 000 kr


Vänge— Uppsala

Rallarvägen 38


Slutpris
3 150 000 kr

Vänge— Uppsala

Barnvänligt hus med gavelläge på återvändsgata!

Letar ni ett rymligt hus med bra läge med återvändsgata och ett fritt läge? Då ska ni verkligen kika in denna villa som ligger med en lantlig känsla.

På entréplan finner ni den sociala delen bestående av det välplanerade köket som är placerat intill matrummet med utgång till en av altanerna. Mycket smidigt att under sommartid ha tillgång till grillen när maten ska lagas och sedan ha valmöjlighet att antingen sitta inne eller ute beroende av vädret. På samma våning finns tre av sovrummen varav det största, master bedroom, har egen utgång till altanen samt gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Ursprungligen var ett av sovrummen och matrummet ett sammanslaget klassiskt vardagsrum så för den som önskar finns möjlighet att återställa detta. Intill köket nås sedan groventrén, som också inrymmer tvättstuga, och denna entré blir antagligen en bra komplettering till huvudentrén om ni har mindre barn och/eller husdjur.

Från den rymliga hallen tar ni trappan upp till det övre planet som är familjens tillhåll med vardagsrum där takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp samt ytterligare två sovrum med gott om förvaring i separata klädkammare. På entréplanet finner du badrum och på det övre våningsplanet finns en wc.

Huset ligger som sista hus på gatan och har en tomt i gavelläge med uppvuxen grönska på baksidan. En carport samt ett förråd finns att tillgå.

I Vänge bor ni med lantlig känsla men enbart 10 minuters bilfärd till Stenhagens köpcentrum. Ni har även promenadavstånd till både grundskola 1-6 och förskola och en fin cykelväg in till Uppsala. I Vänge finns även bibliotek, frisör, pizzeria, tennisbana och ca mil bort finner ni en golfbana.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea/biarea
128/2 kvm
Driftkostnad
47 359 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2023-04-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rallarvägen såldes av oss 2023-04-15. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Rallarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.