Lilla Tingsgatan 43A / Centrum / Arvika

Ljus etta med balkong i söderläge!

Slutpris
260 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 195 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-07-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Tingsgatan såldes av oss 2020-07-22. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Lilla Tingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna etta i omtyckta och trivsamma kvarter i centrala Arvika! Något som utmärker den här bostaden är hur ljus den är. Här hittar du en välplanerad och luftig lägenhet med mycket dagsljus.

Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för jackor samt skor genom de inbyggda garderoberna och hatthyllan, detta ger ett gott första intryck av bostaden. Därefter hittar vi ett trevligt och funktionellt kök samt ett ljust och lättmöblerat allrum med stort fönster som släpper in dagens ljus. Allrummet har även lättmöblerade ytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa samt säng. Badrummet är trevligt och har toalett, dusch, handfat och badrumsskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en fin och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

I hjärtat av Centrum bor du centralt och trevligt med närhet till bland annat skola, matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och restauranger. Arvika sporthall ligger ett stenkast från lägenheten, Arvika tågstation en kort promenad bort och Arvika småbåtshamn ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arvika

Arvika är omgivet av vatten och är en mycket populär sommarstad. Här finns trevliga butiker och restauranger i de pittoreska kvarteren med anrika byggnader. En verklig oas är Stadsparken med välskötta grönområden och blomsterarrangemang. Den kulturelle finner guldkorn i stadens många skulpturer, muséer och gallerier. Kulturevenemangen avlöser varandra året om med välbesökta musikfestivaler och konstutställningar. I Arvika finns Sveriges innersta hamn och härifrån kan den båtfrälste ta sig ut i världshaven via Vänern och Göta kanal. I hamnen kan du njuta av det myllrande båtlivet eller slå dig ner på en av hamnkrogarna. Arvika erbjuder välskötta bostadsområden med både villor och bostadsrätter. Den vackra naturen får du på köpet.

Skolor och barnomsorg

I närheten finns flera förskolor och grundskolor. I centrala Arvika finns också Solbergagymnasiet och en gymnasial friskola, Estetiska skolan.

Kommunikation

Arvikas järnvägsstation har regelbundna avgångar till bland annat Karlstad, Oslo och Stockholm. Bra busskommunikationer inom Arvika och till närliggande orter.

Naturen och fritid

Från centrala Arvika är det inte långt till friluftsliv och staden är belägen alldeles vid sjön Glafsfjordens strand. Här finns flera sportklubbar och träningscenter för den träningsintresserade. I Arvika finns också simhall.

Övrigt

I centrala Arvika finns bra möjligheter till shopping. Det finns många trevliga restauranger och caféer att välja bland. Arvika är även en stad med rikt kulturliv och det anordnas många evenemang under året, i närområdet finns bland annat Rackstadmuseet, Fordonsmuseet och mysiga Sågudden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.