Östra Tönnet Fallan 2

Östra Tönnet Fallan 2

Slutpris

1 200 000 kr


Östra Tönnet— Ekshärad— Hagfors

Östra Tönnet Fallan 2


Slutpris
1 200 000 kr

Östra Tönnet— Ekshärad— Hagfors

Lantlig villa med gästhus, total areal 51 920 kvm

Välkommen till Östra Tönnet Fallan 1 och 2, lantligt beläget strax utanför Ekshärad. Här har vi ett objekt omfattande 3 fastigheter, med ett bostadshus, en gäststuga på vardera fastighet samt ett extra obebyggt markområde på ca 8800kvm Total markareal ca 51 920.
Bostadshuset inrymmer 5 rum, fördelade över en boarea på 101 kvm. I anslutning till entrén finns en altan under tak och man välkomnas in i en hall med plats för avhängning av ytterkläder, rakt fram ligger ett trivsamt kök med ljus kurbitsmålning på köksluckor och dörrar,
Innanför köket finner vi ett matrum samt ett ljust och trevligt vardagsrum. Duschrum med duschplats, WC och tvättställ, samt ett mindre sovrum ryms också på bottenplan.
Övervåningen inrymmer en möblerbar hall samt två sovrum.
Gästhuset inrymmer ett kök kombinerat med allrum som är försett med vedspis med spiskåpa, elektriskt spis samt kylskåp. Ett sovrum samt duschrum med WC, duschplats samt tvättställ. I anslutning till entrén finns en liten farstukvist.. Uppvärmning sker med el samt vedspis.
Vidare finner vi på fastigheterna ett uthus som är försett med ett nytt plåttak (2015) samt en mindre timrad redskapsbod.


Boarea
101 kvm
Tomtarea
51 920 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Östra Tönnet Fallan såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Ekshärad samt även på Östra Tönnet Fallan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.