Laxgatan 24

Laxgatan 24

Slutpris

2 550 000 kr


Skived— Forshaga

Laxgatan 24


Slutpris
2 550 000 kr

Skived— Forshaga

Fint renoverat suterränghus med naturnära och familjevänligt läge!

Är du på jakt efter ett rymligt hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig! Villan är högt belägen med underbar utsikt över skogarna och rymmer en totalyta om hela 207 kvadratmeter. Här erbjuds ett luftigt hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme som också är genomgående för entréplanet. Vidare finns ett ljust och mysigt sovrum samt ett rejält allrum, gästrum, badrum och tvättstuga, samt garage, allt nyrenoverat i smakfull stil. På övre planet finns det fina och sociala och köket med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även tre sovrum i fil, ett fräscht badrum och ett rymligt och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och utgång till altanen och trädgårdens baksida. Från övervåningen nås även den stora och fina balkongen i söderläge.

Huset står på en stor och barnvänlig gaveltomt med fruktträd och lekstuga i soligt sydvästläge. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Skiveds hjärta. Klarälven ligger ett stenkast från huset och Forshaga centrum finns en kort promenad bort. Dessutom har man Karlstad inom pendlingsavstånd. Varmt välkommen till Laxgatan!


Boarea/biarea
143/64 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
1 182 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-12-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Laxgatan såldes av oss 2020-12-10. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Laxgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.