Lakheden 60

Lakheden 60

Slutpris

1 400 000 kr


Lakheden— Hagfors

Lakheden 60


Slutpris
1 400 000 kr

Lakheden— Hagfors

Nyrenoverad villa med dubbelgarage!

Varmt välkomna till Lakheden 60 och denna 1½ plansvilla om fyra rum och kök fördelat på 106 kvm. Här återfinns det där charmiga röda huset med vita knutar med närhet till bär och svampskogen. Villan står på en kuperad tomt med uppväxta fruktträd, buskar och som ingärdas av ett gediget staket som håller småbarn och hundar inom synhåll. Villan är i entréplanet samt ovanvåningen renoverad och ombyggd under 2018-2019 med ljusa fräscha ytskikt, nytt kök och med en värmande kamin i vardagsrummet.
Från utsidan möts man av en farstukvist som leder en in till en praktisk hall med plats för avhängning. Rakt fram sett finns ett fullt modern kök med separat matdel och arbetsdel. Vardagsrum med en braskamin och stora öppningsbara glaspartier som vätter mot söder. Utanför dem finns en öppen terass för årets soliga dagar. Allrum som kan brukas som sovrum, badrum med nylagt klinkergolv, duschplats och nytt porslin, gästtoalett och tvättstuga.
Trapphuset som leder till ovanvåningen är nyrenoverad med parkett i trappstegen. Ovanvåningen inrymmer möblerbar hall som kan byggas om ett extra sovrum samt ett sovrum.
Källarplanet består av matkällare och förvaringsutrymmen.

Välkomna att boka tid för en visning!


Boarea/biarea
89/34 kvm
Driftkostnad
34 162 kr/år
Tomtarea
1 723 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2022-06-18

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Lakheden såldes av oss 2022-06-18. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Lakheden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.