Tomt på Bärstad 1:18

Tomt på Bärstad 1:18

Slutpris

2 000 000 kr


Bärstad— Hammarö

Tomt på Bärstad 1:18


Slutpris
2 000 000 kr

Bärstad— Hammarö

Varmt välkommen till en tomt med fantastisk omgivning!

Unik möjlighet att förvärva denna tomt om cirka 2000 kvm! Denna spektakulära tomt är en oas av möjligheter, perfekt belägen med närhet till allt du behöver för en livsstil full av komfort och bekvämlighet.

Med 2 minuter gång till populära Bärsta Beach erbjuder denna tomt en direkt tillgång till den vidsträckta skönheten av stranden, där du kan njuta av soliga dagar och avkopplande stunder. Man har inte bara närhet till vattnet utan också till natur med vidsträckta ängar, men detta är inte allt!
Tomten har också den sällsynta fördelen av att vara inom bekvämt avstånd till en mängd bekvämligheter. För barnfamiljer är närheten till skola och förskola en fantastisk möjlighet att göra vardagen smidigare. En kort promenad eller cykeltur räcker för att nå Bärstaskolan. För dina dagliga behov kommer du att uppskatta att ha en matbutik endast några få minuter bort. Aldrig mer behöver du oroa dig för att missa något från din inköpslista. Och om du är hängiven till din träning kommer närheten till gymmet att spara dig tid och ansträngning, så att du kan upprätthålla din hälsa och kondition utan några hinder. Härifrån har du även Karlstad en kort biltur bort, eller varför inte ta kollektivtrafiken. Du hittar busshållplats 7 minuter från tomtgränsen.

Denna tomt är mer än bara ett ställe att bo på; det är en livsstilsinvestering som ger dig friheten att njuta av det bästa av både naturen och stadslivet. Ta chansen att skapa ditt drömhem här och lev det bekväma och idylliska liv du alltid har drömt om.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig den otroliga potentialen som denna tomt har att erbjuda. Skynda dig, för en sådan möjlighet kommer inte att vara tillgänglig länge!

Tomten är under förrättning hos lantmäteriet och är inte kopplat till någon husleverantör.


Tomtarea
2 000 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HAMMARÖ BÄRSTAD 1:18
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Karlstad

Denna tomt på Tomt på Bärstad såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Hammarö samt även på Tomt på Bärstad.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.