Götetorpsvägen 94

Götetorpsvägen 94

Slutpris

4 050 000 kr


Klöverud— Hammarö

Götetorpsvägen 94


Slutpris
4 050 000 kr

Klöverud— Hammarö

Enplansvilla i mycket fint skick med bra sociala ytor och stor garagebyggnad!

Äntligen har ni möjlighet att förvärva en fantastiskt fin enplansvilla med bästa läge på Klöverud! Villan har en välkomnande entré med stor, grusad uppfart och en trevlig uteplats bredvid ytterdörren där du kan njuta av morgonsolens strålar. I hallen möts ni av ett underbart ljusinsläpp och får direkt en blick av villans öppna och sociala ytor. Påkostat kök med bra maskinell standard och utmärkt förvaring samt en rejäl matplats vid de stora fönstren. Från köket nås även bostadens inbyggda uterum där ni kan förlänga säsongen med middagar och socialt umgänge. I hela villan ligger en sober ekparkett i grå nyans och väggarna är vit- samt gråmålade. Vardagsrummet är öppet, rymligt och har ett fint burspråk samt en trevlig kamin. Vidare finns tre bra sovrum, ett mindre arbetsrum samt ett stort badrum, gästtoalett och en tvättstuga med separat entré. Den stora garagebyggnaden med två inredda gästrum är verkligen pricken över i:et. Perfekta möjligheter för ungdomarna, företaget eller för uthyrning. Stor och plan trädgårdstomt med trädäck i västerläge.

Bostaden ligger i det barnvänliga och populära området Klöverud på en mycket attraktiv adress. I området är det en trivsam atmosfär och närhet till flertalet förskolor och skolor. Bra serviceutbud med Handelsområdet Nolgård med Ica Kvantum, Coop, apotek, gym och restaurang/pizzeria samt Skoghalls centrum. Nära till naturen och pärlor som Mörudden och Kilenegården samt motionsspåret runt Mörmon.

Välkommen på visning!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
44 795 kr/år
Tomtarea
1 321 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på götetorpsvägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Hammarö samt även på götetorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.