Åkermarksvägen 25

Åkermarksvägen 25

Slutpris

3 300 000 kr


Edsgatan— Karlstad

Åkermarksvägen 25


Slutpris
3 300 000 kr

Edsgatan— Karlstad

Utmärkt planerade kvadratmeter i nyligen byggt parhus med naturnära och barnvänligt läge!

Välkommen till snabbväxande, mysiga och idylliska Edsgatan och denna ljusa femma om 129.2 perfekt planerade kvadratmeter. Om du söker ett boende där dina barn kan växa upp tryggt kan den här bostaden vara helt rätt. En väldisponerad lägenhet med mycket dagsljus, bra planlösning och fräscha ytskikt. Den inbjudande och lättmöblerade hallen med garderob och gott om plats för jackor och skor ger ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Vidare finns ett socialt, modernt och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Utöver det finns tre sovrum (möjligt med fyra), allrum på övre plan, klädkammare, två badrum, tvättstuga och ett öppet, socialt och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Det större sovrummet är stort och harmoniskt med klädkammare och plats för dubbelsäng. Utöver det finns tre mindre sovrum som passar utmärkt för såväl barn som gäster. Det första badrummet är fräscht och har toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Det andra är stilrent och fint med samma utrustning. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora och underbara nybyggda altanen om hela 80 kvm med snyggt glasräcke som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Mycket fin trädgårdstomt som passar för lek och spel. I området finns även en trevlig lekplats.

Här bor du vid ett av Edsgatans bästa lägen, med sjön Alstern inom gångavstånd. Klarälvsbanan ligger en kort promenad bort och Välsvikens handelsområde finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
129.2 kvm
Avgift
5 919 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 och 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Åkermarksvägen såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Åkermarksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.