Drottninggatan 20, 2tr / Centrum / Karlstad

Stor och trevlig trerumslägenhet med mycket centralt och attraktivt läge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
2 513 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är stor, trevlig och tilltalande och har fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.  Lägenhetens kök är funktionellt och välplanerat och har bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket är öppet mot vardagsrummet, som är ett rymligt och trivsamt rum med ljusa väggar och parkettgolv. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den inglasade balkongen som har plats för bord och stolar. Där når du även den andra balkongen ut mot Drottninggatan. HSB BRF Druvan är en välskött och gammal förening med mycket god ekonomi, låg belåning och låga avgifter.

Här i Centrum är det lätt att trivas – läget på Drottninggatan är utmärkt! Här bor du mycket centralt och attraktivt med Mitt i City alldeles runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid stationen en kort promenad bort och nära matbutiker, restauranger och caféer. Det här är ett boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Här i innerstan är det lätt att trivas – läget är fenomenalt med närhet till allt!

Nöjen

För den som rör sig mycket i city finns obegränsat med shopping, restauranger, caféer och uteställen. Missa till exempel inte restaurangen Br. Olssons Elektriska, Barón, Guldapan och stora nöjescentret Olearys.

Fritid

I centrum ligger bl.a. den populära träningsanläggningen Actic. Närhet även till fina promenadstråk och bad vid Sandgrundsudden.

Kommunikation

Den som reser mycket, och är i behov av bra kommunikationer, kan verkligen dra nytta av läget nära Centralstationen och Busstationen samt stadsbussarna vid Stora Torget.

Familjeliv

I närområdet finns två gymnasieskolor, Tingvallagymnasiet och Thorén Business School. Bra utbud av aktiviteter finns på bl.a. Olearys (minigolf, bowling m.m.) och på Stadsbiblioteket.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.