Drottninggatan 20, 2tr / Centrum / Karlstad

Stor och trevlig trerumslägenhet med mycket centralt och attraktivt läge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
2 513 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är stor, trevlig och tilltalande och har fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.  Lägenhetens kök är funktionellt och välplanerat och har bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket är öppet mot vardagsrummet, som är ett rymligt och trivsamt rum med ljusa väggar och parkettgolv. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den inglasade balkongen som har plats för bord och stolar. Där når du även den andra balkongen ut mot Drottninggatan. HSB BRF Druvan är en välskött och gammal förening med mycket god ekonomi, låg belåning och låga avgifter.

Här i Centrum är det lätt att trivas – läget på Drottninggatan är utmärkt! Här bor du mycket centralt och attraktivt med Mitt i City alldeles runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid stationen en kort promenad bort och nära matbutiker, restauranger och caféer. Det här är ett boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration