Gökstigen 4 / Norra Kroppkärr / Karlstad

Kvadratsmart och mysigt radhus!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
107/8 kvm
Driftkostnad
28 200 kr/år
Tomtarea
527 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gökstigen såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Gökstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Kroppkärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta boende beläget på populära Norra Kroppkärr! Här finns nu ett kvadratsmart, öppet och mysigt hem med bra förvaringsmöjligheter och utmärkt planlösning till salu. Bostaden har sociala ytor, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Här möts vi av en inbjudande entré med gästtoalett, och efter det finner vi ett trevligt kök och en fin matplats med utgång till altanen. Vidare finns här ett trivsamt och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar samt en skön värmande kamin. Huset har fyra sovrum och ett väldigt fint renoverat badrum.

Även utvändigt finns här många fördelar, bland annat en stor och solig altan med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Vidare står huset på en lättskött och trevlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och friggebod. Familjevänligt och lugnt område nära matbutik, skola och kommunikationer. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten