Gustaf Lovéns Gata 1, 3tr

Gustaf Lovéns Gata 1, 3tr

Slutpris

2 860 000 kr


Inre Hamn— Karlstad

Gustaf Lovéns Gata 1, 3tr


Slutpris
2 860 000 kr

Inre Hamn— Karlstad

Perfekt planerad 4:a i Inre Hamn!

Välkomna till denna perfekt planerade fyra med två stora, inglasade balkonger och garageplats som ingår i avgiften! Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring via klädkammare och två garderober. Vardagsrummet är stort och har fantastiskt ljusinsläpp via fler stora fönster och utgång till de båda balkongerna. Köket är rymligt och trivsamt med plats för stort matbord samt god förvaring. Vidare finns tre bra sovrum och två badrum varav en gästwc samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten håller bra standard på såväl ytskikt som maskinell utrustning. Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi.

Här bor du centralt i mysiga kvarter i Inre Hamn. Utanför dörren finner du glittrande vatten och fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Karlstads mest uppskattade områden. Kommunikationerna är goda med endast 5 minuters promenad till Centralstationen.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
6 455 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Gustaf Lovéns Gata såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Gustaf Lovéns Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.