Katrinebergsvägen 18A

Katrinebergsvägen 18A

Slutpris

2 500 000 kr


Zakrisdal— Karlstad

Katrinebergsvägen 18A


Slutpris
2 500 000 kr

Zakrisdal— Karlstad

Rymlig fyra med fin utsikt mot den egna trädgården!

I ett trevligt hus beläget på trivsamma Zakrisdal hittar du denna lägenhet – en tilltalande och ljus fyrarummare i fint skick! Här välkomnas vi av en inbjudande och funktionell hall, och lite längre in finner vi ett socialt och stilrent kök med ljusa väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett rymligt och trivsamt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Från vardagsrummet och köket nås sedan lägenhetens trädgård med söderläge. Upp för trappan finns därefter lägenhetens tre sovrum och ett badrum med badkar. Ned för trappan i hallen finns sedan ett stort och elegant badrum som är utrustat med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, badrumsskåp och kommod.

På Zakrisdal bor man i trivsamma kvarter. Vänern finns bara ett stenkast bort och Bellevue ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat köpcentrumet Bergvik, fina grönområden och badplats. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten med radhuskänsla! Hjärtligt välkommen!


Boarea
104 kvm
Avgift
3 981 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-26

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Katrinebergsvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Katrinebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.