Malmtorgsgatan 22 A, 1tr / Klara / Karlstad

Sekelskiftesdröm med fantastiskt ljusinsläpp!

Slutpris
1 180 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 759 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Malmtorgsgatan såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Malmtorgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna denna sekelskiftesetta med en modern touch i den eftertraktade stadsdelen Klara! Bostaden präglas av flertalet originaldetaljer såsom speglade dörrfoder, takrosett, stuckaturer, höga fönster och djupa nischer samt en generös takhöjd om ca 3,2 m i allrummet. Bostaden har ett vackert vitmålat trägolv, som är genomgående samt vitmålade väggar. De 38 kvadratmetrarna fördelar sig på ett generöst allrum med plats för både vardagsrumsmöbler och dubbelsäng, fint kök med vita fronter och snygg marmorskiva med god förvaring och matplats för 4 personer. Vidare finner ni hallen med förvaring i garderobsvägg samt klädkammare och ett smakfullt helkaklat badrum.

Här bor ni i ett populärt område med promenadavstånd till det mesta. Vackra omgivningar med Klarälven dess promenadstråk i direkt närhet. Kommunikationerna är utmärkta med bussar in till city eller mot Skåre.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klara

Stadsdelen Klara innehar några av Karlstads vackraste hus med flertalet eftersökta adresser. Området ligger vid vackra Klarälven med närhet till centrum.

Nöje

Den stora vackra teaterbyggnaden i Klara välkomnar dig när du kommer från city och är belägen vid Klarälven. Där huserar nu Wermlands Opera som förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-, musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Operan har rykte om sig att vara nyskapande och djärv, både i verkval och utförande. Inom både opera och musikal presenterar de ofta sverige- och nordenpremiärer, men framför även ofta klassiska stycken i en något nyare kostym. Klara har även en populär lunchrestaurang/cafe som heter Klaras samt en livsbutik.

Fritid

Längs Sandbäcksgatan kan du njuta av utsikten mot Klarälvens glittrande vatten. Härliga grön- och motionsområden finner du inom gångavstånd vid bl.a I2, Tingvalla IP och Teaterparken.

Kommunikationer

Från Klara promenerar du till det mesta med enkelhet. För längre turer finns goda kommunikationer i form av buss till city eller mot Skåre.

Familjeliv

I närområdet finns Klara förskola. Populärt hos familjen är Brigadmuseet som ligger i området och är ett upplevelsemuseum där det även finns café.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.