Södra Ljungbygatan 5B / Karlstad

Hemtrevlig och välplanerad enrumslägenhet med ett naturnära och central läge

Slutpris
950 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 409 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Ljungbygatan såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Södra Ljungbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ljungbygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Södra Ljungbygatan 5B välkomnas du in i denna perfekt planerade lägenhet i genomgående gott skick. Här bor du på 32 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En charmig bostad med en hemtrevlig känsla.

En funktionell hall med klädhängare, inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett öppet och socialt rum där du finner kök, sovalkov och ett lättmöblerat och mysigt allrum. Här får du plats för soffa, säng och matbord. Badrummet är fräscht och funktionellt och är utrustat med badrumsskåp, handfat, dusch och WC.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Karlstad där du hittar bland annat skola, butiker, restauranger, bra kommunikationer och Älven. Här bor du med Gubbholmen ett stenkast från lägenheten och Karlstad Centrum en kort promenad bort. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrstrand

Norrstrand är en stadsdel i Karlstad som består av en blandad bebyggelse av villor, flerfamiljshus, restauranger och butiker. Stadsdelen avgränsas i söder av Klarälven och i väster om Norrstrand ligger Sundsta som även där erbjuder mycket.

Restaurang/butiker

Norrstand har ett bra utbud av restauranger, café, apotek och flera mataffärer. Matställen som Norrstands pizzeria och Pizza hut ligger inte långt ifrån. Där efter finns flera shoppingbutiker inne i centrum som är ca 15 min promenad bort.

Fritid

Norrstrandsparken ligger inom bra gångavstånd och du når även lätt till trevliga ströv- och grönområden såsom Gubbholmen samt promenadstråk längs Klarälven. Missa inte de populära restaurangerna Vedugnen och Ditt Matställe. Utmärkta tränings- och badmöjligheter genom Sundstabadet och Actic.

Familjeliv

I stadsdelen Norrstand finns skolorna Hagaborgsskolan och Norrstrandsskolan samt i närheten finns även skolorna Sundstagymasiet och Älvkullegymasiet, vilket är perfekt för hela familjen. Här finns det närhet till alla nödvändigheter som kan tänkas behövas.

Kommunikationer

Norrstrand har mycket bra promenad- och cykelvägar men även bra bussförbindelser. Du tar dig lätt vidare till Karlstads olika stadsdelar. Flera linjer trafikerar Norrstrand/Sundsta och det är cirka 15 minuters promenad väg in till city.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.