Sveagatan 14

Sveagatan 14

Slutpris

970 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Sveagatan 14


Slutpris
970 000 kr

Herrhagen— Karlstad

41 utmärkt planerade kvadratmeter i fräsch tvåa med centralt och lugnt läge!

Välkommen till omtyckta, trivsamma och fridfulla Herrhagen och denna stilrena tvåa om 41 perfekt planerade kvadratmeter. I den här lägenheten har inget lämnats åt slumpen – här nyttjas varenda kvadratmeter. En öppen lägenhet med mycket fräscha ytskikt, generös takhöjd och härlig atmosfär. Lägenheten har ett lugnt läge mot den fina innergården där du har tillgång till en lummig uteplats. Den inbjudande och praktiska hallen med garderober ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett modernt och fräscht kök och ett litet men lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för soffa och skrivbord. Badrummet är stort och smakfullt och har toalett, dusch, duschvägg, kommod, golvvärme, handfat och tvättmaskin. Sovrummet är rogivande med plats för dubbelsäng samt skrivbord och god förvaring i en garderob med skjutdörrar i spegelglas. På gården hittar vi föreningens fina och mysiga uteplats med plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

I hjärtat av Herrhagen bor du centralt och trevligt med närhet till bland annat matbutik, skola, busshållplats, vackra grönområden och trevliga promenadstråk. Coop ligger tvärs över gatan, Centrum en cykeltur bort och Univeristetet ligger inom pendlingsavstånd med bil eller buss. Söker du efter ett boende med ett centralt men lugnt läge har du hamnat rätt!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 769 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Sveagatan såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Sveagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.