Nordanvinden 33

Nordanvinden 33

Slutpris

650 000 kr


Strand— Kristinehamn

Nordanvinden 33


Slutpris
650 000 kr

Strand— Kristinehamn

Hemtrevligt boende på populära och trevliga Strand!

På Nordanvinden 33 hittar vi detta fina boende, renoverat 2017, som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Ljusflödet i den här lägenheten är något alldeles extra. Det första som möter oss är en stor, inbjudande och lättmöblerad hall med klädhängare. Vidare på de två våningsplanen finns kök, vardagsrum, två badrum och fem olika sovrum som även kan fungera barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. Köket är trevligt, praktiskt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det rymliga, öppna och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus och generösa sällskapsytor. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga terrass med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Här bor du vid ett av Strands bästa lägen, med promenadstråk alldeles intill lägenheten. Kristinehamns konstmuseum ligger en cykeltur bort och Kristinehamns centrum finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kristinehamn har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
122 kvm
Avgift
5 439 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-03-07

Mäklarhuset Karlstad

Denna parhus på Nordanvinden såldes av oss 2021-03-07. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Nordanvinden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.