Munkerudsvägen 47

Munkerudsvägen 47

Slutpris

2 550 000 kr


Munkerud— Munkfors

Munkerudsvägen 47


Slutpris
2 550 000 kr

Munkerud— Munkfors

Unikt vacker gård med många möjligheter!

Drömmer du också om ett liv på landet fast närhet till centrum? Då kan detta vara något för dig. Här hittar du en vackert renoverad gård som har 9 ha skog och totalt 17 ha mark och med en stor ekonomibyggnad samt ett stall . Här erbjuds en riktig pärla i vacker miljö där det lantliga lugnet infinner sig. Bostadshuset ligger i Munkerud där fina naturområden finns i närheten samt en trevlig trädgårdstomt. Runt villan finns en härlig och stor gräsyta med oändliga möjligheter till avkoppling, lek eller varför inte odling. Bakom stallet finns det sedan mer ytan som kan nyttas till hästhagar.

Väl inne i villan mötas man av en trevlig entré som leder dig vidare till ett välrenoverat kök där originaldetaljer har bevarats. På entréplan finns det sedan två allrum som med enkelhet kan göras om till sovrum eller matrum, ett vardagsrum samt ett badrum. Vidare upp finns sedan tre sovrum, en tvättstuga samt ett badrum som alla har en väl tilltagen storlek.
Är du intresserad av visning? Vänligen kontakta Michelle för att boka upp en tid.


Boarea/biarea
219/2 kvm
Tomtarea
17.5005 ha
Rum
6 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
MUNKFORS MUNKERUD 2:73
Objekttyp
Gård
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Karlstad

Denna gård på Munkerudsvägen såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Munkerudsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.