Östra Hagetvägen 8

Östra Hagetvägen 8

Slutpris

910 000 kr


Munkåsen— Munkfors

Östra Hagetvägen 8


Slutpris
910 000 kr

Munkåsen— Munkfors

Trevlig villa med naturnära läge och en stor tomt!

Varmt välkommen till Östra Hagetvägen 8! I utkanten av Munkfors hittar du denna inbjudande hästgård belägen på en stor tomt om 6900 kvm. Här finns det alla förutsättningar för att driva ett eget självhushåll då det både finns utrymme för odling samt djurhållning. Huset bjuder bland annat på fint ljusinsläpp, mycket karaktär och härlig atmosfär. Huset är 97 kvadratmeter stort och rymmer fyra rum och kök. Här bor du i ett hem där du bara kan flytta in med stor tomt och tre stora ladugårdar med ett tillhörande stall. Det första som möter dig i huset är en trevlig och inbjudande hall med klädhängare, hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett charmigt, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll, fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor, följt av ett trevligt och lite äldre kök. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp och tvättmaskin. På den stora, familjevänliga och trevliga trädgårdstomten står det tre ladugårdar med plats för maskiner, verktyg och trädgårdens alla redskap. I övrigt har tomten stora gräsytor, välskött gräsmatta och många soltimmar.
Till huset hör en stor, mysig och charmig altan med lättmöblerade ytor, trädäck och loungedel.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Munkåsens hjärta. Fotbollsplan, padelhall och Munkfors arena ligger inom gångavstånd och ett trevligt villaområde finns en promenad bort. Dessutom har man ICA/COOP, Apotek och Förskola en kort bilresa från bostaden.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
31 400 kr/år
Tomtarea
6 900 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Östra Hagetvägen såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Östra Hagetvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.