Sundängsvägen 8

Sundängsvägen 8

Slutpris

2 400 000 kr


Sunnemo— Hagfors

Sundängsvägen 8


Slutpris
2 400 000 kr

Hagfors - Sunnemo

Centralt belägen familjevilla!

Välkomna till Sundängsvägen 8 i populära Sunnemo och denna pärla till fastighet från slutet av 1800-talet. Villan erbjuder en perfekt kombination av historisk karaktär och moderna bekvämligheter, med sju rum och kök fördelade på två rymliga plan om en boyta på 184 kvadratmeter. På entréplanet välkomnas du av en öppen hall med gott om plats för klädförvaring, ett stilrent, modernt kök som leder ut till en mysig, takad veranda i västerläge – perfekt för sena sommarkvällar. Det ljusa matrummet, komplett med en inbjudande öppen spis, skapar en hemtrevlig atmosfär, medan det smakfullt kaklade badrummet erbjuder både badkar och dusch. Tvättstugan har värmande klinkergolv och är maskinellt utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och garderober. Praktisk utgång till husets baksida direkt från tvättstugan.
På ovanvåningen finner du ett charmigt vardagsrum med en historisk kakelugn, samt fyra generöst tilltagna sovrum och ytterligare ett elegant badrum med klinkergolv som sprider en behaglig värme. Längst upp i villan finner ni ett vindsutrymme med goda förvaringsmöjligheter.

Utanför finns en väl tilltagen tomt med nyligen uppförd carport med förråd och en snickarbod, en redskapsbod samt en charmig jordkällare.

Med sitt centrala läge har denna villa gångavstånd till vackra strövområden, bad- och fiskesjö, matbutik och skola. Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett historiskt hem med moderna inslag, i en idyllisk och praktisk omgivning.


Boarea/biarea
184/26 kvm
Driftkostnad
46 783 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-09-26

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Sundängsvägen såldes av oss 2024-09-26. Se alla våra försäljningar i Sunnemo samt även på Sundängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.