Björkvägen 17

Björkvägen 17

Slutpris

2 800 000 kr


Hörnefors— Umeå

Björkvägen 17


Slutpris
2 800 000 kr

Hörnefors— Umeå

Enplansvilla vid naturen och havet. Bergvärme, braskamin och härlig vinterträdgård

Högklassig enplansvilla belägen mot naturen med havet på kort promenadavstånd. Läcker varmbonad vinterträdgård, bergvärme och eldstad finns. Kök från 2015. Bastu och duschrum från 2012. Tvättstugan renoverades 2013 och bergvärme installerades 2014. Fiber finns. Stor fin hörntomt med Äppelträd, Pilträd, Thuja, rabarber och trivsam gårdsbelysning. Mycket rymlig altan finns på villans framsida och altan finns även på baksidan, där finns också en varmbonad gäststuga med el. Här kan ni åka skidor direkt från tomten på trevliga skidspår i kustbandet, mycket barnvänligt. Mycket nära till havsbad, kort promenadavstånd. Förskola finns på några stenkasts avstånd och bekvämt promenadavstånd till skolan för barnen, föräldrarna har promenadavstånd till komfortabelt pendeltåg och buss. En mycket trevlig villa på hörntomt i lugnt läge mot naturen, denna vinterträdgård låter er njuta av tomten och naturen i alla dess skiftningar året runt på ett mycket behagligt sätt som måste upplevas på plats. Välkommen till Björkvägen 17 i Hörnefors!


Boarea/biarea
139/45 kvm
Driftkostnad
29 811 kr/år
Tomtarea
1 402 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-20

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på björkvägen såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Hörnefors samt även på björkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.