Skrittvägen 1

Skrittvägen 1

Slutpris

1 875 000 kr


Norräng— Lycksele

Skrittvägen 1


Slutpris
1 875 000 kr

Norräng— Lycksele

Ljust och stilrent boende med fantastiska utomhusmöjligheter

Välkommen till denna välunderhållna villa på Skrittvägen 1. Ett perfekt hem för dig som önskar komfort och stil i en vacker miljö. På entréplanet finner du ett renoverat badrum och ett stilrent renoverat kök med modern utrustning. Från köket har man utgång till den rymliga balkongen som har ett härligt läge. Ljuset flödar genom de stora fönstren och skapar en luftig atmosfär på den öppna planlösningen.

I suterrängplan har man 2 st sovrum, renoverat badrum, tvättstuga och bra med förrådsutrymmen.

Beläget på populära Norräng, ett lugnt och barnvänligt område, ger detta hem dig möjligheten att verkligen koppla av och njuta av naturen. Med en stor tomt på 1129 kvadratmeter finns det gott om plats för trädgårdsaktiviteter, och den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar att avnjuta.

Förutom fjärrvärme och fiberanslutning erbjuds även garage, cykelbod och skoterförråd för extra bekvämlighet. Den asfalterade uppfarten är bara en detalj av många som verkligen lyfter detta hus.

Sålunda är detta en drömboende för den som söker ett modernt och naturnära hem i Lycksele. Missa inte chansen att uppleva detta unika objekt - kontakta oss nu för att boka en visning!


Boarea/biarea
129/85 kvm
Driftkostnad
46 611 kr/år
Tomtarea
1 129 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-02

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Skrittvägen såldes av oss 2024-07-02. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Skrittvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.