Takläggarvägen 25 / Furuvik / Lycksele

Trivsam suterrängvilla

Boarea/biarea
148/31 kvm
Driftkostnad
41 928 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på takläggarvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på takläggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furuvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam suterräng villa på Furuvik. 5 rok, varav 4 sovrum. Rymligt kök med plats för många. Vardagsrum med kamin som sprider härlig värme. Stor härlig altan i söderläge. Fjärrvärme. Carport med 2 platser, el finns. Förrådsbyggnad. Insynsskyddad baksida som vetter mot skogen. Bra beläget i barnvänligt område och med närhet till förskola, skola, skidspår, skoterled och fina strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Furuvik

Furuvik är ett villaområde i Lycksele med närhet till både natur och älv. Det finns även radhus och bostadsrättshus. Med gångavstånd till skola, lekpark och strand gör att Furuvik är en populärt område för barnfamiljer.

Närhet till natur

Med gångavstånd till skog, strand och älv gör att man kan njuta av området oavsett årstid. Passar även dem med en mer aktiv livsstil då det går en cykelstig in mot centrum, längdspår på älven och skogsstigar runt husknuten.

Skola och Förskola

Furuvikskolan har elever från förskoleklass upp till årskurs sex. http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/grundskola/vara-grundskolor/grundskolor/furuviksskolan/. Även förskola för de mindre http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/forskola-och-familjedaghem/vara-forskolor/forskolesidor/furuvik-forskola/. Friluftslivet som finns i området är något som nyttjas dagligen av verksamheten.

Kommunikation

Man tar sig lätt till och från centrum med bil cykel eller en promenad efter gång/cykelstigen, på vintern kan man även gå eller ta en skidtur efter älven. In till centrum och närmsta matbutik är det cirka 3 km.

Fördelar

Barnvänligt Hundvänligt Friluftsliv Cykelbanor Skidspår Nära till natur

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.