Tennvägen 18 / Forsdala / Lycksele

Stort och trivsamt radhus

Boarea/biarea
158/54 kvm
Driftkostnad
35 742 kr/år
Tomtarea
533 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-04-16
Bostaden är såld!

Denna villa på tennvägen såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på tennvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Forsdala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt och rymligt 1 planshus med suterräng. 5 rok samt gillestuga. Vattenburen fjärrvärme samt luftvärmepump. Fin inglasad altan. Bra läge i barnvänligt område nära till skoterled, elljusspår, hockeyplan, lekpark och skola. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Forsdala

Forsdala är en stadsdel i Lycksele, belägen med gångavstånd till centrum. Stadsdelen består mestadels av villor och lägenheter. Barnvänligt område med närhet till natur, friluftsliv och älven.

Allmänt om området

Med gångavstånd in till centrum finner du Forsdala. Barnvänligt område med närhet till natur, friluftsliv och älven. Detta område är eftertraktat för barnfamiljerna.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder närhet till fin natur och en aktiv livsstil. Forsdala elljusspår passar för hela familjen och alla åldrar. Här kan du motionera utomhus antingen för promenaden, mountainbike cykling, löpturen och vintertid skidtur. Den populära isplanen uppskattas under vintertid där möjlighet till skridskoåkning och hockeyspelande för alla åldrar. För barnfamiljen finns stort utbud och variation av lekplatser runtom området.

Kommunikation

Till och från Forsdala kan du lätt ta dig till och från med cykel, bil eller promenad. Det finns cykel och gångbana hela vägen till centrum. Till centrum är det ca två kilometer.

Familjeliv

I närområdet finns Forsdala Förskola och Forsdala Skolan. För mer information se-http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/forskola-och-familjedaghem/vara-forskolor/forskolesidor/forsdala-forskola/ och http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/grundskola/vara-grundskolor/grundskolor/forsdalaskolan/ . Lycksele djurpark ligger i närheten och är en stor sevärdhet för både barn och vuxna. I centrum finns barnvänliga aktiviteter såsom badhuset, lekplatser och idrottsplatser

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.