Blockvägen 17

Blockvägen 17

Slutpris

4 990 000 kr


Alhem— Skellefteå

Blockvägen 17


Slutpris
4 990 000 kr

Alhem— Skellefteå

Välkommen till Blockvägen 17!

Enastående tillfälle att förvärva en gedigen och rymlig familjevilla med låg driftskostnad i eftertraktade kvarter på Alhem.
Här bor du tryggt och stabilt med nytt tak, bergvärme och stor tomt. Bastun på nedervåningen förgyller livet lite extra, liksom tillgång till öppenspis på varje våningsplan.

Huset erbjuder totalt 300 rustika m² (150+150) disponerade på 1-plan med källare (suterräng).
På entréplan möts du av ett härligt allrum med öppen spis, rymligt vardagsrum och kök. På detta plan finns även tre fina sovrum, walk in closet, tvättstuga, badrum och separat WC.
Från tvättstuga och från ett av sovrummen når du den öppna altanen och gården, som vetter mot skogsparti.
I källarplan finns gillestuga med utgång till gård, bad och bastu, sovrum, WC och ett rymligt allrum. Här finns även mycket fina förråds och förvaringsmöjligheter.
Här finns verkligen plats för den stora familjen att trivas!

Bergvärme installerades 2004 och huset fick nytt plåttak 2014.

Alhem är ett av de mest populära områdena i Skellefteå. Bo i lugna och uppvuxna kvarter, med närhet till nya Floraskolan F-9 och med goda förbindelser in till centrum.

Ord från säljarna: "Detta är vårt barndomshem som vi har många fina minnen från. Vi har vandrat upp för berget med kaffe och fikakorg och blickat ut över Skellefteå, stöpt nyårskronor i tenn i öppna spisen och badat bastu för att sedan springa ut och rulla oss i snön. En dröm var ett orangeri med utekök i trädgården, samt ett spabad på nedervåningen. Huset och tomten har så många möjligheter! Kanske är det du som uppfyller allt detta och skapar minst lika många fina minnen som vi har haft?"

Huset kommer att besiktas samt energideklareras 27/9.


Boarea/biarea
150/150 kvm
Driftkostnad
37 823 kr/år
Tomtarea
1 013 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.