Balettgränd 3 E / Umedalen / Umeå

Fräsch och ljus trea på trivsamma Umedalen

Boarea
58.9 kvm
Avgift
3 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Balettgränd såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Balettgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Umedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trivsamma Umedalen finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om tre rum och kök. En ljus och välplanerad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och öppen planlösning. Här bor man på ett familjevänligt område med närhet till naturen via fina promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Umedalen

Naturnära upplevelser i familjevänligt område

Allmänt

Sedan 80-talets slut har Umedalen byggts upp runt det numera nedlagda Umedalens mentalsjukhus. Området består idag huvudsakligen av lägenheter och småhus med naturen in på knuten. Området erbjuder även trivsamma kulturupplevelser med Umedalens skulpturpark med en mängd olika statyer och andra kreationer utspridda runt området kring det gamla mentalsjukhuset.

Rekreation

För naturälskaren och motionären så finns det här nära till fina promenadstråk längs älven eller Prästsjön. Det finns elljusspår som under vintertid prepareras för längdåkning. Idrottsföreningen Umedalen IF erbjuder en rad aktiviteter från fotboll till friidrott och längdskidor. I området kan du även koppla av på IKSU Spa som erbjuder både gym och bad. För de yngre finns ett flertal lekplatser med Umedalens äventyrslekpark nära belägen.

Service

På Umedalen finns ett flertal skolor för varierande åldrar. Västangårdskolan (F-9), Backenskolan (F-6) och Waldorfskolan (F-9 samt gymnasium). Området huserar även ett flertal förskolor, vårdcentral och bibliotek. I området finns en närbutik men välsorterade Ica Kvantum Kronoparken ligger också nära till.

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot centrala stan, universitetet och universitetssjukhuset. Cykelbanor från Umedalen leder ner mot centrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.