Järnvägsgatan 16 J

Järnvägsgatan 16 J

Slutpris

1 920 000 kr


Öst på stan— Umeå

Järnvägsgatan 16 J


Slutpris
1 920 000 kr

Öst på stan— Umeå

Ljus och trivsam 2:a nära centrum!

Välkommen till denna trivsamma och ljusa tvårummare belägen öst på stan med bekvämt avstånd till både Umeå centrum, universitet och NUS. Denna trevliga lägenhet med en boyta om 60 kvm är belägen på våning tre med balkong som erbjuder en härlig utsikt över samfällighetens innergård.

Lägenheten är inredd med ljus plastmatta och ljusa väggar som är genomgående i hela bostaden, bortsett från vardagsrummet som bryter av med ett trevligt ekgolv. Här möts du av ett härligt ljusinsläpp från vardagsrummet som med sin generösa yta erbjuder möjligheter till både soffgrupp och matgrupp för sociala tillställningar med vänner och familj. I bostaden finner du även ett inbjudande kök som är utrustat med vitt kakel, vit köksinredning samt kyl och frys i rostfritt stål. Ett sovrum och ett badrum utrustat med tvättmaskin.

Närliggande finner du en mycket trevlig kvartersgård som erbjuder både träning och motion i form av gym, samt avslappning i lokalens bastu. Här finns även ett kök som rymmer ca 50 gäster.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 543 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-08-14

Mäklarhuset Umeå

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2023-08-14. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.