Korpralsvägen 22 2tr / Teg / Umeå

Ljus gavelfyra med balkong i sydväst. Helkaklat badrum från 2011 med golvvärme, kök renoverat 2018

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
4 556 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korpralsvägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Korpralsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Teg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus gavellägenhet med mycket bra planlösning i populärt kvarter på Teg. Balkong i fint sydvästläge. Beläget nära naturen med fina promenadstråk och elljusspåret några stenkast bort, på samma korta avstånd ligger fina fotbollsplaner vid Tegstunet och ishallen. I kvarterets centrum ligger grönt parkområde och lekpark. På kort promenadavstånd finns även Ica Superteg, bibliotek, bensinmack och Tegs centrum med Coop Teg, bank, Nybrokonditoriet, matställen, blomsteraffär, apotek och frisör mm. På Teg finns flera matställen och längs älven är det populärt att ströva, det finns promenad och cykelbro till Bölesholmarna, där ni kan bada och sola på sandstranden, köpa en glass och sedan promenera över nya vackra Lundabron och gå populära strandpromenaden till stan och äta middag på någon av stadens alla restauranger. Helkaklat badrum från 2011 och kök renoverat 2018. Välkommen till Korpralsvägen 22!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Teg

På rätt sida älven

Allmänt

På södra sidan av älven ligger Teg. Det forna municipalsamhället har en trevlig karaktär med en blandad bebyggelse bestående utav äldre gårdar ifrån jordbrukssamhällets epok till 60-tals villor och lägenhetshus.

Rekreation

Runt om Teg finns det flera fina grönområden, harmoniska parker samt den vackra strandpromenaden med motionsslinga längs med älven. Bölesholmarna är ett populärt område med lekplats, badstrand, grillplats och trivsamma promenadstråk. I närheten ligger Ön där det finns många fina strövområden, längs stigar i skogen, älven och öppna fält. På Teg finns även lekplatser, gym, idrottsanläggningar, fotbollsplaner, ishall med motionsspår närliggande.

Service

På Teg har du nära till allt! Här finns flera förskolor, livsmedelsaffärer, restauranger, apotek, bibliotek och vårdcentral. Det stora köpcentret Avion Shopping och IKEA ligger inom cykel/gångavstånd. Östtegsskolan (F-6), Böleängsskolan (F-6), Tegs centralskola (7-9) och Internationella Engelska Skolan (4-9) ligger alla på Teg. Centrala Umeå med fullt utbud av service och butiker når du på en kort cykeltur eller promenad.

Kommunikation

Från Teg kan du ta bussen och direkt komma fram till centrum, universitetet och NUS. Tre broar tar dig enkelt in till centrala stan på kort tid med cykel eller till fots.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.