Mycelievägen 12 / Berghem / Umeå

Villa i mycket fint naturnära läge på Berghem

Slutpris
5 050 000 kr
Boarea/biarea
120/95 kvm
Driftkostnad
36 637 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
8 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Mycelievägen såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Mycelievägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i mycket fint naturnära läge på Berghem. Mycket bra belägen rejäl tegelvilla med dubbelgarage och gedigen isolerad glasveranda med värme i klinkergolvet. Fönster är utbytta i entréplan och övervåningen. Fjärrvärme ger komfortabel och miljövänlig uppvärmning. Fina strövområden i naturen som börjar på andra sidan gatan och nära till Gammlia, Sjukhuset NUS och Universitetet. Barnvänlig uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, prydnadsbuskar, häck och stenlagd garageuppfart. Välkommen till Mycelievägen 12 på Berghem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Berghem

Fint och fridfullt område med centralt läge

Allmänt

Detta är en av Umeås äldsta stadsdelar och här är det nära till både centrum (cirka två kilometer) och Umeå Universitet samt sjukhuset. Bebyggelsen närmast innerstaden och runt universitetet karaktäriseras av flerbostadshus som är byggda på 1950-talet och 1960-talet. Bebyggelsen kring den norra delen består av villor.

Rekreation

I området finns Stadslidens strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Kulturrika Gammlia finns på promenadavstånd och där anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här på Berghem finns välsorterad matvarubutik, frisör, restaurang, café, museum, sporthall och blomsteraffär. Berghem har två förskolor samt grundskola (F- åk 6). Närmaste högstadieskola finns på Mariehem.

Kommunikation

Området erbjuder goda kommunikationsförbindelser där lokaltrafikens bussar trafikerar genom Berghem, även om många väljer att gå eller cykla till universitetsområdet samt city.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.