Näckrosvägen 24 / Västerslätt / UMEÅ

FIN OCH TRIVSAM LÄGENHET MED EFFEKTFULL TREVLIG BELYSNING, NYTT KÖK 2013. INGLASAD BALKONG I VÄSTER

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 213 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i UMEÅ samt även på Näckrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch och trivsam genomgående lägenhet med stort rymligt kök från 2013 och vardagsrum med effektfull och trevlig infälld takbelysning samt komfortgolvvärme. Helkaklat badrum från 2006 med komfortabel golvvärme, renoverat 2017 med ny inredning. Komfortgolvvärme även i hall och kök ger mycket bra komfort. Egen tvättmaskin. Hall med spegelskjutgarderober och spegelskjutgarderober i sovrum 2012. Inglasad balkong i eftermiddags och kvällssol. Detta är en mycket trevlig och fin lägenhet som bör ses. Välkommen till Näckrosvägen 24!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerslätt

Lugnt och centralt

Allmänt

Just nordväst om centrala stan finner du Västerslätt. Ett lugnt och trivsamt område huvudsakligen bestående av bostadsrätter och småhus. Här finns det lummiga innergårdar och mysiga grönområden vid Tvärån som skiljer området från Rödäng. Norr om bostadsområdet finns det mycket centrala Västerslätts industriområde med en rad olika företag och verksamheter.

Rekreation

Från Västerslätt har du nära till både sport och motion. Närliggande Hedlundadungens lummiga grönområde erbjuder stor lekplats, minigolf samt utegym. Intilliggande Noliaområdet huserar en rad olika idrottsanläggningar. I20-skogen och strandpromenaden längs älven finns bara en kort promenad bort.

Service

Västerslätts centrum erbjuder matvaruaffär, bank och konditori. Promenadavstånd till citys rika utbud av caféer, restauranger och affärer. Förskolor och skola (F-3) finns nära till på Rödäng. Andra närliggande skolor är Hedlundaskolan, (F-6), Grisbackaskolan (F-6), Prolympiaskolan (6-9), och Grubbeskolan (7-9). Två av Umeås största gymnasieskolor Dragonskolan och Midgårdskolan ligger inom cykel/gångavstånd.

Kommunikation

Från Västerslätt är det promenadavstånd till centrala stan och övriga Umeå nås enkelt via cykel eller buss som trafikerar igenom Västerslätt

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.