Ostvägen 71B / Ersboda / Umeå

Charmig 2:a på bekväm markplan med härlig inglasad uteplats. Lugnt läge nära Ersbodaängarna.

Boarea
64 kvm
Avgift
3 827 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-04-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ostvägen såldes av oss 2019-04-08. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Ostvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lugnt läge intill Ersbodaängarna ligger denna fina tvåa. Lägenheten har välplanerade rum som alla är av bra storlek och hela lägenheten är trivsam med kök i klassiskt vitt och en trevlig matplats med utsikt mot innergården, det rymliga badrummet har badkar och plats för förvaring och förutom att hallen är möblerbar, finns också en klädkammare. Lägenhetens pärla är den inglasade uteplatsen som nås från vardagsrummet. Genom inglasning förlängs säsongen och här kommer ljuset in genom hela glaspartier. Föreningen är stabil och månadsavgiften är låg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.