Sandbackavägen 28Q / Sandbacka / Umeå

Radhus i mycket barnvänligt och naturnära läge mot Brånparken. Renoveringsbehov

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
111/55 kvm
Driftkostnad
45 734 kr/år
Tomtarea
146 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sandbackavägen såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Sandbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus i fantastiskt barnvänligt och naturnära läge, tomten gränsar till Brånparken. Renoveringsbehov. 2007 byttes fönster, altandörr och balkongdörr. Kallgarage i länga. Här bor ni i trygg familjeidyll och har promenadavstånd till restauranger och stadens puls. Välkommen till ett barnvänligt, praktiskt, lättskött och bekvämt boende på Sandbackavägen 28Q

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sandbacka

Centralt med närhet till natur

Allmänt

Sandbacka är en populär och familjevänlig stadsdel som kombinerar en blandad bebyggelse och många grönområden med närhet till stadens puls.

Rekreation

Från Sandbacka når man Mariehemsängarna och Bräntberget som inbjuder till slalom och pulkåkning vintertid och brännboll sommartid. Man har även nära till I-20 området och Stadsliden. På I-20 området finns idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden. Stadsliden erbjuder strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning.

Service

Här finns närhet till restauranger, livsmedelsbutik, gym, frisör, butiker och bensinstationer. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skola upp till årskurs 9. Från Sandbacka nås även Ersbodas handelsområde med utbud av butiker och service samt närhet till centrala Umeå med allt som det erbjuder.

Kommunikation

Bussförbindelser och cykelbanor gör att man enkelt tar sig både till centrum och upp på Ersbodas handelsområde.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.