Skogsbrynet 44

Skogsbrynet 44

Slutpris

7 030 000 kr


Haga— Umeå

Skogsbrynet 44


Slutpris
7 030 000 kr

Haga— Umeå

Fint renoverad villa med toppenläge!

Välkommen till denna fina och hemtrevliga villa med fräsch känsla, fantastiskt ljusinsläpp och insynsskyddad tomt. Ett toppenläge med Gammliaskogen som gränsar mot baksidan, lugnt och barnvänligt område samt närhet till det mesta!
Huset är renoverat med fina materialval, öppna ljusa ytor för hela familjen, härligt vardagsrum med braskamin och smakfullt renoverat kök från Ballingslöv. Huset är i 1 ½ plan + källare och disponeras idag av 5 rum, helkaklat badrum på överplan samt en helkaklad gästtoalett på entréplan. Önskas fler sovrum så går det att lösa genom att dela av det stora sovrummet på övreplan (se planritning) samt att inreda matrummet på entréplan till ett sovrum. Utöver det så finns en vedeldad bastu på gården, stor härlig altan i söderläge samt stora grönytor för lek och spring. Uppvärmning via fjärrvärme.
Här bor du med närhet till centrum, Norrlands Universitetssjukhus och universitet. I närheten ligger Hagaparken med stora fina grönytor sommartid, friluftsområdet Gammlia med fina skid- och elljusspår samt Umeå Energi Arena där fotbollsplan och innebandyhall finns. Haga är ett mycket attraktivt område med närhet till det mesta och med gång-och cykelavstånd till centrum.


Boarea/biarea
139/84 kvm
Driftkostnad
55 475 kr/år
Tomtarea
719 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på Skogsbrynet såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Skogsbrynet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.