Nära Vännäs / Vännäs

I vacker älvsnära natur och med utsikt över älvslandskapet ned mot älven.

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea/biarea
100/40 kvm
Driftkostnad
23 713 kr/år
Tomtarea
1 759 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-04-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nära Vännäs såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Vännäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vacker älvsnära natur och med utsikt över älvslandskapet ned mot älven och med stora härliga altaner. Trevlig fritidshusvilla i vacker lantlig miljö. Ljust härligt vardagsrum med murspis från Kronspisen i blickfånget och utgång till altan om 90 kvm som går runt hörnet. Fritidshusvillan genomgick omfattande renoveringar både år 2000 och 1992 samt mindre renoveringar därefter. Vardagsrum med många fönster och trivsam eldstad i centrum, här kan ni ha fin tid för andrum vid brasan efter att varit ute i vackra älvsnära naturen eller i slalombacken några kilometer bort. Badrum och hall har golvvärme i klinkergolven och intill ena badrummet finns bastu. Varmgarage med stort härligt loft där gästerna kan husera med underbar utsikt över älvssluttningen. Med en kanot eller roddbåt kan ni förslagsvis njuta av älven sommartid och vintertid finns mycket fina möjligheter till skidåkning, snöskoteråkning, pimpling eller slalom i slalombacken på Middagsberget några kilometer bort, där finns även liftstuga med servering. Välkommen till Trinnliden 8!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.