Aspnäs 635

Aspnäs 635

Slutpris

1 875 000 kr


Aspnäs— Älandsbro— Härnösand

Aspnäs 635


Slutpris
1 875 000 kr

Aspnäs— Älandsbro— Härnösand

Lantlig gård i idylliska Aspnäs!

Drömmer du om lugn och ro bland fruktträd och bärbuskar med skogen som närmaste granne? Då är denna gård i idylliska Aspnäs ditt nästa hem!
Vi hälsar dig välkommen till denna hemtrevliga gård med ett boningshus på 170 kvm, dubbelgarage, husbilsgarage, logbyggnad och bagarstuga - allt omgivet av fruktträd, bärbuskar och vackert landskap. Här kan du njuta av lugnet långt bort från stadsstressen och det hektiska vardagslivet.

Boningshuset erbjuder ett entréplan med hemtrevligt kök, rymligt vardagsrum, ett sovrum och badrum. På övre plan finns allrum, sovrum med alkover, arbetsrum samt ett duschrum. I källaren finns ett hobbyrum, matkällare och tvättstuga samt pannrum. I det inglasade uterummet får både matbordet och loungemöblerna plats och här kan man sitta och njuta av det vackra landskapet.

På gården finns många byggnader - logbyggnaden är i två plan och här finns en äldre murad del för djur. Dubbelgarage på platta för två bilar samt vidbyggd vedbod. Nybyggt husbilsgarage samt en äldre bagarstuga. Här kan du koppla av på i din egen trädgård, njuta av de vackra omgivningarna och lyssna till fåglarnas sång alltmedan du plaskar runt i det vedeldade vildmarksbadet! Här finns fina möjligheter för både odling och djurhållning - perfekt för den som vill leva ett självförsörjande liv. På fastigheten finns även ca 6 ha skog med ved för husbehov samt en liten åker.

I skogen runt fastigheten finns ett rikt djurliv. Här kan man träffa på både älg, rådjur, hare och en och annan hjort. Gott om fåglar finns det också. Är du morgonpigg så kan du uppleva både orrspel och höra göken. Runt om i Aspnäs finns gott om bär och svamp så man behöver inte gå långt för att fylla skafferi och matkällare. För den fiskeintresserade så finns fina abborrar att fånga i Stor Vegsjön eller om man vill prova lyckan att få upp en röding i Dell Tjärn.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!


Boarea/biarea
170/30 kvm
Driftkostnad
54 803 kr/år
Tomtarea
8.3181 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND ASPNÄS 3:9
Objekttyp
Övrigt
Såld
2024-07-25

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Aspnäs såldes av oss 2024-07-25. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Aspnäs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.