Saltvik 223 / Saltvik / Älandsbro / Härnösand

Trivsam & behändig villa i Saltvik

Slutpris
860 000 kr
Boarea/biarea
70/70 kvm
Driftkostnad
31 555 kr/år
Tomtarea
1 352 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på saltvik såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på saltvik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till villaidyllen Saltvik och denna fina villa för det lilla hushållet. 70 + 70 kvadratmeter med mycket välplanerade ytor fördelade om två plan.
Här är flertalet stora och påkostade renoveringar utförda. Nytt kök från 2018 och ett superfräscht bad/duschrum färdigställdes 2015. Huset värms upp av en energieffektiv bergvärmeanläggning och har även fiber installerat via Servanet. Grunden är omdränerad på 90-talet med platonmatta, merparten av husets fasad har fått tilläggsisolering och ny fasad samt har hela entréplanet moderna 3-glasfönster.

Trädgården erbjuder fina ytor för den odlingsintresserade, både grönytor och för växthus. Gott om ytor finns även för uteplatser, barnens lekar samt parkeringsplatser.

Här bor man med promenadavstånd till havsviken Älandsfjärden, skogsstigar med svamp och bär samt behändiga gång- och cykelvägar till Älandsbro & Härnösand.

Välkommen att boka in er till en trevlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Saltvik

I Saltvik befinner du dig precis emellan Härnösand och centrala Älandsbro med några få kilometer åt vardera håll. Här finns naturmiljöer och närhet till både möbel och byggaffärer.

Förskolor och skolor

Här bor du nära både Älandsbro skola som är en skola för barn i årskurs förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns två förskolor, Älandsbro Förskola (kommunal) och Rönnbackens Förskola EF (fristående) samt fritidshem. Du bor också nära Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. I närheten finns också Murbergsskolan där elever går i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6.

Sport och fritid

I närheten finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet. Du har också nära till havet och till hemtrevliga skogsmiljöer.

Kommunikation

Till Saltvik kan man ta sig till och från både med bil och cykel, men det går också att ta en härlig lite längre promenad. Buss 518 trafikerar också området regelbundet under vardagarna.

Närområde

I närheten har du både möbelbutiker och byggaffärer mycket nära. Det är också nära till mataffär både i Älandsbro och inne i Härnösand ungefär 5 kilometer bort.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.