Barsviken 122

Barsviken 122

Slutpris

2 800 000 kr


Barsviken— Härnösand

Barsviken 122


Slutpris
2 800 000 kr

Barsviken— Härnösand

Bedårande villa i Barsviken!

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna bedårande villa med endast 3 minuter i bil ifrån havsidyllen Barsviken.

På fastigheten finns förutom huset även en gäststuga, ett lusthus och en förrådsbyggnad med carport.
Huset är byggt 1991 och står med en ståtlig fasad i ett fint söderläge. Huset om två plan har en stor och rymlig hall med köket till vänster. I köket finns goda arbetsytor och plats för matgrupp. Härifrån tar man sig in till tvättstugan med tillhörande förråd. Rakt fram ifrån hallen når man sedan duschrummet, allrummet och vardagsrummet. Duschrummet har fina materialval och våtrumsmatta. I det stora vardagsrummet finns utmärkt plats för en soffgrupp med tillhörande fåtöljer för trevliga sociala sammankomster. Här finns även plats för ett större matbord för det stora sällskapet. Hjärtat i vardagsrummet är den vackra täljstenskaminen som ger både en härlig värme och en stor mysfaktor. Allrummet når man bredvid och här har en vägg tagits ner för en mer öppen yta. Här finns goda möjligheter att slå upp en vägg igen om man önskar få ett extra sovrum. Utanför detta rum finns ett mindre allrum.

På övre plan kommer man direkt upp till ett stort allrum. Här finns plats både för en fåtöljgrupp men också för en soffgrupp och tv närmast balkongen. På höger sida finns två likvärdiga sovrum med inbyggda garderober. Förutom säng så ges även utrymme för skrivbord. Åt andra hållet finns master bedroom med en stor walk in closet och även ett badrum. Master bedroom har plats för både den stora dubbelsängen och garderober, men här finns en djup walk in closet som även kan användas som förråd om man hellre har det behovet. I det fina badrummet med våtrumsmatta kan man tillbringa många timmar. Vad sägs om ett långt bad med utsikt. Från den rymliga balkongen har man både tillgång till många soltimmar och även gott om plats för en utegrupp.

I gäststugan finns plats för sängar och ger ett utmärkta möjligheter till långväga gäster att kunna sova enskilt.

Nere vid förrådsbyggnaden och carporten finns både utrymmet för vedförvaring med ved från den egna skogen samt förrådsrum för verktyg och maskiner. Här finns en djup carport med plats för både en bil och cyklar, snöslunga och mer.

Här bor man både lantligt men med utmärkta möjligheter för både skola och jobb. Endast 6 minuter bort med bil finns Häggdångers byskola med förskola, skola F-6 och fritids. Alla elever är berättigad till skoltaxi som hämtar och lämnar vid bostaden. Jobbar man i Härnösands centrum når man det med en 20 minuters biltur. För er som jobbar i Sundsvall är det cirka 40 minuter ifrån bostaden.

Varmt välkommen med din visningsbokning!


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
46 422 kr/år
Tomtarea
5 471 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Barsviken såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Barsviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.